Upptäck hur du använder våra fallskyddsprodukter

För att visa dig exakt hur man använder vår fallskyddsutrustning på ett säkert och effektivt sätt, har vi också skapat omfattande instruktionsvideor. Dessa detaljerade videor visar steg-för-steg hur du korrekt sätter på dig och använder varje del av utrustningen för att säkerställa optimalt skydd och säkerhet för dig och ditt team.

Slut på osäkerhet och oro - låt vår fallskyddsutrustning ge dig den trygghet du behöver för att fokusera på ditt arbete, inte på risken. Kontakta oss idag för att lära dig mer och beställa din fallskyddsutrustning som kommer att hålla dig säker i varje höjdläge!

Eagle Tripod, Fäste för fallblock med räddningsvinsch, Löptrissa till tripod, Fallskyddsblock, Materialvinsch och Räddningsok.

Förankringssling att förankra runt tillgänglig förankringspunkt  och Räddningsenhet Escape: Räddning och evakuering för nödställd person.

Videon visar hur en räddning går till med fallskyddsutrustning från Ekmans Safety.

Sele för industri/reparbeten, utvecklad för att ge maximal komfort i all form av hängande reparbeten. Stor vikt i design är lagd på komfort och balans.

Speedlift räddningssystsem för upp- eller nedfirning av en nödställd person, räddningsklämma för band, vajer, rep samt förankringsfäste.

Fallskyddspodukter från Ekmans Safety: Fallskyddsvagn och stege inklusive fallskyddsskena.

Trauma step avlastningsband, verktygshållare, förlängningsstropp, verktygsficka och fallskyddsblock med storkrok.

Eagle Räddningsklämma band. Genom enkel och snabb hantering utförs en räddning av person som blivit nödställd, hängandes i bandblock.

SHARK Räddningssystem över kant, eller fritt hängande för räddning nedåt. Utrusningen är anpassad för 10-12mm rep.